Vorming en workshops

Vorming en workshops voor groepen

workshop

Op onze website vind je heel wat materiaal om zelf mee aan de slag te gaan. De handleidingen en video-instructies voorzien je van de nodige uitleg om jezelf bij te scholen in computer technische vaardigheden. En toch heb je soms nood aan een intensievere begeleiding aan de computer...

Aan de hand van de praktijkvoorbeelden en bijhorende informatie op deze website, leer je bij over de verschillende manieren waarop je visueel ondersteunend kan werken. Maar misschien heb je liever dat iemand je door al de verschillende mogelijkheden van de praktijkvoorbeelden loodst?

Daarom bieden we workshops en vormingen op maat voor groepen, voorzieningen en verenigingen aan. De prijs van de workshops varieert afhankelijk van de duurtijd, drukwerk en verplaatsingskosten.

Een greep uit mogelijke onderwerpen: visualiseren met foto’s, werken met stappenplannen, meer zelfstandigheid tijdens activiteiten, gevisualiseerd overleggen met een beperking, de computer toegankelijk gemaakt, vereenvoudigd surfen, toegankelijke communicatie, ...

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte voor jouw specifieke vraag

Vorming en workshops voor ouders en begeleiders

vorming

 

Als vzw willen we ook een vast aanbod aan workshops en vormingen uitbouwen waar je individueel als ouder of begeleider op kan inschrijven. Wanneer er een workshop of vorming georganiseerd wordt, zal dit via deze pagina, onze Facebookpagina en de nieuwsbrief gemeld worden.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief